تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید محمد یاسمی در ایوان برگزار شد

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید محمد یاسمی در ایوان برگزار شد پیکر پاک شهید راه امنیت‌"سرهنگ محمد یاسمی" صبح امروز بر دستان مردم شهیدپرور ایوان تشییع شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم تشییع پیکر پاک "سرهنگ محمد یاسمی" که در برقراری امنیت در کلانتری نواب تهران به فیض شهادت نائل آمده است بر دوش مردم ولایتمدار و شهید پرور شهرستان ایوان و لا حضور حاد مردم و مسئولان استانی برگزار شد.

ماموران نیروی انتظامی مجاهدین فی سبیل الله هستند

سردار جمال شاکرمی در مراسم تشییع این شهید والا مقام اظهار داشت: شهادت نشانه استواری یک ملت است، شهادت نماد مظلومیت یک ملت نیست، بلکه پافشاری بر یک حرکت منسجم برای رسیدن به اهداف مقدسی است که در این مسیر نورانی امروز شهید یاسمی با شناخت، آگاهی و معرفت و بصیرت راه را شناخت و این مسیر را ادامه داد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت:شهادت در راه خدا مرز‌های جغرافیایی نمی‌شناسد، یکی در سوریه یکی در عراق یکی در مرز‌ها و یکی هم در پایتخت برای مقابله با ناامنی‌ها و مجرمان که بنای ناامنی جامعه را دارند، جان خود را فدا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ماموران نیروی انتظامی مجاهدین فی سبیل الله هستند؛ یاسمی‌ها بر سر ما تاج عزت گذاشتند، ما را در دنیا با شهدایمان می‌شناسند، درست است نماد مقاومت ما امروز حاج قاسم عزیز است، اما همه این خون‌های مقدس در امتداد آن جهاد سبیل الله است.

فرمانده سپاه امیر‌المومنین (ع) بیان داشت: شهید یاسمی مظهر هدف، تلاش و تداوم است و چه موقعیتی بالاتر از این که امروز همه ملت ایران به ساحت شهید یاسمی احترام می‌گذارند، او برای همیشه ماندگار خواهد شد.

محمدسبحان حسنی نیز در مراسم تشییع پیکر شهید مدافع امنیت سرهنگ محمد یاسمی گفت: نیرو‌های انتظامی در مسیر تامین امنیت مردم پرخطر‌ترین ماموریت‌ها را بر عهده دارند و در واقع صف اول مقابله با اشرار و مخالفین نظم و امنیت هستند.

وی با اشاره به اینکه راه شهدا ادامه دارد، گفت: آن‌ها در این مسیر بار‌ها تا مرز شهادت رفتند و خیلی از این عزیزان در این راه هم جان خود را فدا کردند و به لقاءالله پیوستند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام با عنوان این مطلب که این شهید عزیز هم در راستای حفاظت از امنیت و جان و مال مردم جلوتر از نیروهایش حرکت کردند و در نهایت به شهادت رسیدند، اضافه کرد: جا دارد به نیروی انتظامی و خانواده این شهید به خاطر داشتن این چنین انسان‌های وارسته‌ای تبریک بگویم که جان خودشان را فدای ملت می‌کنند و تسلیت عرض کنم بابت اینکه این افسر رشید دیگر در بین ما نیستند و امیدوارم که همرزمان ایشان راه او را ادامه دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار